Etappe 1

Naarden - Weesp

Beleef de geschiedenis en ontdek de Oude Hollandse Waterlinie.

De etappe Naarden – Weesp kent een ruime historie. Buiten de geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie om is er van alles gebeurd op het grondgebied van deze etappe. Beleef de geschiedenis van deze etappe en ontdek de Oude Hollandse Waterlinie.

15.7 KM

Route informatie & Inschrijving

 

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

 

De eerste etappe van de Tour de Oude Hollandse Waterlinie begint in de provincie Noord-Holland, in de gemeente Gooise Meren.

 

De wandel/fiets route gaat via Muiden, waar het Muiderslot te bezichtigen is. Neem hier gerust een kijkje en kom meer te weten over de historie van het Muiderslot.

 

Na het Muiderslot wordt er richting Weesp gelopen, langs de rivier de Vecht, waar je kan genieten van de mooie natuur. 

 

Registreer je voor alle etappes van de Tour de Oude Hollandse Waterlinie en geniet van de prachtige omgeving van de Oude waterlinie.

 

Verdien een unieke medaille

 

Met de Tour de Oude Hollandse Waterlinie kunt u een unieke medaille verdienen. De Tour de Oude Hollandse Waterlinie medaille bestaat uit een grote medaille waarop je alle 10 de etappe badges kan verzamelen. 

 

Maak jouw medaille compleet en loop, wandel, fiets of skate de route van Naarden – Weesp en ontvang de badge van etappe 1!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info