Etappe 10

Schoonhoven - Gorinchem

Beleef de geschiedenis en ontdek de Oude Hollandse Waterlinie.

De etappe Schoonhoven - Gorinchem kent een ruime historie. Buiten de geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie om is er van alles gebeurd op het grondgebied van deze etappe. Beleef de geschiedenis van deze etappe en ontdek de Oude Hollandse Waterlinie.   

19.3 KM

Route informatie & Inschrijving

 

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

 

Loop van schoonhoven over het Lek heen en dan een stuk over de Veersedijk, daarna kom je nog langs de Singellandse plassen. Onderweg kom je langs genoeg leuke eet en drink gelegenheden waar je even pauze kan nemen. Al met al is deze 19,3 km lange etappe zeker de moeite waard.

 

Registreer je voor alle etappes en geniet van de prachtige omgeving van de Oude waterlinie.

 

Verdien een unieke medaille

 

Met de Tour de Oude Hollandse Waterlinie kan jij een unieke medaille verdienen. De Tour de Oude Hollandse Waterlinie medaille bestaat uit een grote medaille waarop jij alle 10 de etappe badges kan verzamelen. 

 

Maak jouw medaille compleet en loop, wandel, fiets of skate de route van Schoonhoven - Gorinchem en ontvang de badge van de laatste etappe!

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info