Etappe 5

Utrecht - Montfoort

Beleef de geschiedenis en ontdek de Oude Hollandse Waterlinie.

De etappe Utrecht - Montfoort kent een ruime historie. Buiten de geschiedenis van de Oude Hollandse Waterlinie om is er van alles gebeurd op het grondgebied van deze etappe. Beleef de geschiedenis van deze etappe en ontdek de Oude Hollandse Waterlinie.

16 KM

Route informatie & Inschrijving

 

De spannendste waterlinie van Nederland was ooit de meest succesvolle linie van Nederland. Nu vormt de Oude Hollandse Waterlinie een prachtig en uniek cultureel watererfgoed met vestingsteden, molens en gemalen, bruggen, sluizen en waterkeringen. De moeite waard om te bezoeken, beleven en beheren.

 

Etappe 5 begint bij de Domtoren in Utrecht. De etappe is 16km lang met voooral veel mooie natuur.

 

Voor de mensen die houden van een wandeling in de natuur, is dit een prachtige etappe. Een mooie route die met veel groen om je heen.

 

Het einde van de etappe is bij het Kasteel van Montfoort waar je een kijkje kan nemen en ook wat kan eten!

 

Registreer je voor alle etappes en geniet van de prachtige omgeving van de Oude waterlinie.

 

Verdien een unieke medaille

 

Met de Tour de Oude Hollandse Waterlinie kan jij een unieke medaille verdienen. De Tour de Oude Hollandse Waterlinie medaille bestaat uit een grote medaille waarop jij alle 10 de etappe badges kan verzamelen. 

 

Maak jouw medaille compleet en loop, wandel, fiets of skate de route van Utrecht - Montfoort en ontvang de badge van etappe 5!

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info